Montag, 30. Januar 2012

Low-fat Breakfast "Egg-in-a-Hole"











I think that the photos speak for themselves, but here are the written instructions anyway.

Cut a rather thick piece of white bread (recipe elsewhere on the blog) or take a piece of store-bought white bread.
Make a hole in the middle of the bread with a shot glass or with something of the same size.
In a frying pan, brown both sides of the bread in butter. Break an egg into the hole and cook it until it is as firm as you like it.

A friend happily made himself TWO eggs-in-a-hole and then regretted the overdose for most of the day.
Believe us – one egg-in-a-hole is plenty.



1 Kommentar:

  1. Hi Rainer,

    sehr coole Idee. Ich habe das gleiche Rezept passend zum Valentinstag mit einem Herz in einem der unzähligen Blogs gesehen.

    Allerdings spricht mich Deine Variante dann doch mehr an. Ich werds am nächsten Wochenende ausprobieren, vorher muss ich aber noch ein Brot backen.

    Ich bin jetzt auch online und habe heute meinen ersten Blog veröffentlicht.

    http://pinkchillies.wordpress.com/

    Mach weiter so,
    lieben Gruß
    Christine

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