Ein kleiner Auslug in die italienische Küche.
Fritatta, eine Art Omlette
Man benötigt:
Sahne
Eigelb
TK Blattspinat
Parmesan
Ricotta
Pfeffer und Salz
Eigelb/Sahne Gemisch aus 2 Eigelb und einen 125 ml Sahne in der Pfanne stocken lassen
Aufgetauten Blattspinat ausdrücken,
über das gestockte Ei geben.
Dünn geschnittene Parmesan Käsescheiben darauf verteilen, und einige Eßlöffel Ricotta zum Schluss darauf geben.
15-20 Minuten in den Backofen
•••••••••••
A little excursion into the Italian kitchen.
Fritatta, a kind of omelette
You need:
cream
egg yolk
Tk spinach
Parmesan
ricotta
White Pepper and salt
Egg yolk / cream Mix the mixture of 2 egg yolks and a 125 ml cream in a pan
Express thawed spinach leaves,
pour over the shredded egg.
Spread thinly sliced Parmesan cheese slices on top, and add a few tablespoons of ricotta on top.
15-20 minutes in the oven
Dazu einigeTomatenstücke mit beliebigen Kräuter und ein wenig Sahne einköcheln
•••••••
Add a few pieces of tomato simmered with herbs and cream.
15-20 Minuten in den Backofen
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A little excursion into the Italian kitchen.
Fritatta, a kind of omelette
You need:
cream
egg yolk
Tk spinach
Parmesan
ricotta
White Pepper and salt
Egg yolk / cream Mix the mixture of 2 egg yolks and a 125 ml cream in a pan
Express thawed spinach leaves,
pour over the shredded egg.
Spread thinly sliced Parmesan cheese slices on top, and add a few tablespoons of ricotta on top.
15-20 minutes in the oven
Dazu einigeTomatenstücke mit beliebigen Kräuter und ein wenig Sahne einköcheln
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Add a few pieces of tomato simmered with herbs and cream.
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